31 август   Концерт в памет на Тодор Колев ще отбележи 80-годишнината

...
31 август
 
Концерт в памет на Тодор Колев ще отбележи 80-годишнината
Коментари Харесай

Концерт на открито чества 80 г. на Тодор Колев

31 август

 

Концерт в памет на Тодор Колев ще означи 80-годишнината от рождението на обичания комедиант, артист и музикант (1939-2013). Ако бе измежду нас, той щеше да навърши кръглата годишнина на 26 август, което бе маркирано и с безвъзмездна прожекция на кино лентата му " Господин за един ден " в кино " Кабана ". А за края на седмицата е непокътнато огромното честване в клуб " Маймунарника " в Борисовата градина. 

Концерт-трибют с песните на Тодор Колев се провежда за първи път през 2011 година в тогавашния клуб " Строежа ", когато с цигулката си се включва и самият Тодор Колев. Той взе участие нееднократно в тези концерти дружно с по-млади актьори, а след гибелта му те не престават традицията с концепцията творчеството му да не бъде забравено. Част от участниците, които ще забележим в идното на 31 август шоу, са имали достойнството да разделят една сцена с него и още пазят страстта и възхищението си.

Със специфичен сет в събота ще се показват купонджиите от " Джанго Зе ". " За нас е чест и безусловно наслаждение да осъществим онлайн едни от най-емблематичните песни на великия Тодор Колев! Това са песните, с които съм израснал и зная наизуст още от дете ", споделя фронтменът Миро Морски. Два дни по-рано, на 29 август, " Джанго Зе " ще подгреят и огромния концерт на S.A.R.S. на стадион " Юнак ".

В " Концерт- трибют в памет на Тодор Колев " в " Маймунарника " за пръв път ще се включат Ерол ( " Уикеда " ) и Милица Гладнишка. Ще забележим още Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Ясен Зердев, Сърмата Хари, Прея и Косьо Лунгов. Песни на Тодор Колев ще посвирят и Веселин Веселинов - Еко, бас китара, Велислав Стоянов - тромбон, Мартин Ташев - тромпет, Мирослав Иванов - китара, Милен Кокушаров - клавишни, и Росен Ватев - барабани.

Билетите са по 12 лв. в мрежата на " Ивентим ", на място костват 15. Началото е в 20 ч. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР